2018. május 25., 10:02

Júniusban jön az év egyik legnagyobb éjszakai autós-motoros eseménye, a Lóerők Éjszakája!

Június 9-én újra felbőgnek a motorok a tököli repülőtéren, tucatnyi program, egy helyszín, egy nap és egy éjszaka a legtöbb versenyzőt felvonultató gyorsulási és drift rendezvényen!

motorsport

Minden év egyik legjobban várt autós éjszakai eseményét rendezik meg a tököli reptéren. Immáron kilencedik alkalommal gyűlnek össze a lóerők szerelmesei, hogy a nyári szezon kezdetét egy hatalmas bulival ünnepeljék. Autófanatikusok, motorosok, drift őrültek, a gyorsulás megszállottjai és a kamionosok is ott lesznek a Budapestről könnyedén megközelíthető helyszínen.

A szervezők idén is ki tesznek magukért, igaz tavaly nagyon magasra tették a lécet kitűnően sikerült rendezvényükkel. Minden eddiginél nagyobb felhozatal várható a programok tekintetében, ahol családosok, baráti társaságok vagy nem csak a lóerőkbe szerelmes párok is megtalálják a maguk számára lebilincselő elfoglaltságot.

A nap fénypontjait természetesen idén is a drift arénában találjuk, hiszen az ország legjobb versenyzői gyűlnek össze a legnagyobb hazai éjszakai versenyen. Aki még nem látott ilyen csatát, azoknak az esti fényekben felpimpelt több száz lóerős versenygépek garantált libabőrt fognak okozni.

A versenyek szüneteiben látványos bemutatókat tartanak, a különleges fények, pályavilágítás és éjszakai hangulat nem mindennapi élményeket adnak a kilátogató nézőknek!

Programok:
- Éjszakai Gyorsulási Futam 402m (OB18/5),
- Éjszakai Drift PRO / SemiPro kategóriákban,
- DRIFTED SHOW (Tűzes hangulatok, motoros-kamionos bemutatók, meglepetések),
- DRAG SHOW (Drón verseny és bemutató),
- 35.000Le Rakéta Kamion!
- Rc Drift Bajnokság,
- Carstyling autószépségverseny
- Kamion találkozó (gyorsulás, drift),
- FritzenFest találkozó,
- StarWars Cosplay találkozó

(x)

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.