2020. február 14., 16:44

Bíznak a sikeres tavaszban a sárga-kékek

Sajtótájékoztatón ismertette a DAC vezetése, mit várnak a tavaszi idénytől.  Világi Oszkár klubtulajdonos, Jan Van Daele sportigazgató, Hélder Cristovao vezetőedző és Kalmár Zsolt csapatkapitánya egyértelművé tették, szeretnék még megnehezíteni a pozsonyi Slovannak a címvédést, de fontos cél, hogy a szlovák kupában eredményesek legyenek.

Videó:  Szurkoló

Kalmár szerint a klub már megérdemelne egy trófeát, s éppen ezért is mindent elkövetnek a Slovnaft Cupban való sikeres szereplésért.

A felkészülés eredményei ugyan nem voltak kedvezőek, de már értik az új edző játékstílusának megvalósítását, az új játékosok beilleszkedtek, s Hélder Cristovao szerint is teljesen más eredményesség fogja őket jellemezni, mint az elmúlt egy hónapban.

Kiemelte, a vesztes mérkőzések hasznosak voltak, mert így a játékosok is nagyobb figyelmet fordítottak a találkozók elemzésére. A csapat a saját játékára kíván majd figyelni, az ellenfél, vagyis a Szenice körüli problémákkal nem foglalkoznak, s bíznak benne, hogy minél több néző látogat ki majd vasárnap a találkozóra. Az edző már nagyon kíváncsi a hétvégére, mert nagyon sokat hallott a remek dunaszerdahelyi hangulatról.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.