2022. április 24., 19:53

Vizes vébé az M4 Sporton!

Öt év elteltével, 2017 után 2022-ben is az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti a FINA vizes világbajnokságot, amelynek június 18. és július 3. között Magyarország ad otthont. A világeseményre kiemelten készül a közmédia sportcsatornája, helyszíni stúdióból köszönti majd a nézőket a Duna Arénából és a Hajós Alfréd sportuszodából is.

vizes VB
Újabb világesemény közvetítését jelenthetjük be, hiszen öt év elteltével ismételten az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon követhetik a nézők a magyarországi rendezésű vizes világbajnokságot. A 2017-es volt minden idők legsikeresebb vb-je, amelynek egyetlen lényeges pillanatáról sem maradtak le a nézők a közmédiának köszönhetően.

Az M4 Sport egész napos műsorfolyamában mindent megmutattunk, ami fontos volt és ez idén sem lesz másként. Az idei nyár remek alkalom lesz arra, hogy a csatorna a már megszokott magas színvonalon mutasson be egy világeseményt. Az M4 Sport mellett, a teljes közmédia kiemelten kezeli az eseményt: a Kossuth Rádió is élőben közvetíti az úszó döntőket és a magyar vízilabda-válogatott mérkőzéseit” – mondta el Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

„Amikor a FINA bejelentette a 2022-es magyarországi rendezést, az MTVA-nak azonnal kellett reagálnia és megállapodnia a nemzetközi szövetséggel. Kijelenthetjük, hogy ez rekordgyorsasággal sikerült is. Már a sorsolást is az M4 Sport közvetítette, amihez a FINA alelnöke külön gratulált és méltatta a műsor minőségét.

A nézőink már megszokhatták, hogy a kiemelt eseményeket helyszíni stúdióval követi az M4 Sport, ez a nyári világbajnokságon sem lesz másképp. A Hajós Alfréd sportuszodában és a Duna Arénában is kihelyezett stúdióval készülünk, ezzel is közelebb hozzuk a nézők számára a hangulatot” 

árult el részleteket a közvetítési tervekről Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

Az év egyik legfontosabb sporteseményére egy sorozattal is készült az M4 Sport. A nyári világbajnokságra A víz összeköt címmel kéthetente, csütörtökönként látható magazinnal jelentkezik a csatorna. Az esemény felvezetéseként a válogatott sportolók avatják be a nézőket a felkészülésbe és a vb izgalmaiba. A sorozatból három adást már bemutatott a csatorna, amelyek megnézhetők a mediaklikk.hu oldalán, a negyedik rész április 28-án kerül a képernyőre.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.