2019. március 13., 12:39

Farsangi Pilates a Szurkolóban

A Szurkoló legújabb műsorában ezúttal nem az élsportot vettük górcső alá, hiszen a sport lényege a mozgás öröme, ez pedig mindenkinek kijár. A társadalmi változások azt eredményezték, hogy az emberek egyre több ülőmunkát végeznek, ezért egyre nagyobb jelentősége van a tudatos testmozgásnak. A Szurkolóban annak jártunk utána, hogy a Pilates torna művelői miért ezt a mozgásformát választották.

Farsangi Pilates a Szurkolóban
Fotó: szukrokó

Idén is megrendezték a dunaszerdahelyi farsangi pilatest. Egy szép szombati napon a városi sportcsarnokban közel nyolcvan ember, számos korosztály, unokák és nagymamák gyűltek össze, hogy jó hangulatban, jó sütemények és egymás társaságában töltsék az időt. Szitás Renáta gyógytornász és pilates-oktató vezetésével változatos jóga és pilates gyakorlatokat hajtottak végre, egész délelőttön át.

Ha tetszett a videó, tiszteljen meg a ma7 stábját azzal, hogy feliratkozik a csatornára, ráadásul így nem marad le új videóinkról. Köszönjük!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.