2019. február 13., 20:05

Szlovák–magyar: kizárólag online lehet jegyet vásárolni

A Szlovák Labdarúgó Szövetség hivatalos közleményben jelentette be, hogy kizárólag online lehet majd jegyet vásárolni a Szlovákia–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőre, melyet február 15-én déli 12 órától lehet megvásárolni.

szlovák-magyar meccs

Március 21-én megkezdődik a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozata, melyet a Szlovákia-Magyarország rangadó nyit meg a nagyszombati Anton Malatinský-stadionban. A szlovák szövetség a találkozót kockázatosnak nyilvánította, ami annyit jelent, hogy szigorú intézkedések várhatóak a jegyvásárlásnál is.

Ahogyan az várható volt, a Szlovák Labdarúgó Szövetség próbálja megakadályozni a magyar szurkolók bejutását a szlovák szektorokba. A mérkőzésre csak névre szólóan lehet jegyet váltani a maxiticket.sk oldalon. A szurkolónak ezen az oldalon kell regisztrálnia, teljes neve és lakcíme megadásával. A szövetség által adott információk szerint csak szlovákiai lakcímet fogadnak el.

Egy regisztrált személy legfeljebb  4 belépőjegyet vásárolhat. Két kategóriában lehet majd jegyekhez jutni, az olcsóbb jegy 22 euróba, míg a drágább jegy 32 euróba fog kerülni. A kínálatban továbbá business kategóriás jegy is szerepel, 150 euróért, amit azonban csak a szövetségnél lehet kérvényezni.

Korábban a vendégszektorba szinte azonnal elkapkodták a jegyeket, miután az MLSZ közel 2 ezer jegyet kapott.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.