2023. november 15., 14:58

Friss BL-győztes csapattal edz, most válogatott meghívót kapott

Gera Zoltántól, az U21-es válogatott edzőjétől első alkalommal kapott meghívót Michael Okeke, aki napi szinten Pep Guardiola kezei alatt pallérozódik.

Michael Okeke
Fotó: Michael Okeke Instagram-oldala

Az U21-es válogatott pénteken az Eb-selejtezőcsoportot vezető spanyolokkal, jövő hét kedden pedig a skótokkal csap össze. Okeke korábban már szerepelt az U18-as és U19-es válogatottban, Gera Zoltántól most először kapott válogatott behívót.

Remek lehetőség és kihívás, hogy csatlakozhattam az U21-es válogatotthoz az Eb-selejtezőkre, mindkét novemberi mérkőzésen pozitív eredményre van szükségünk, ha tovább akarunk jutni a csoportból, de a labdarúgásban bármi megtörténhet"

– magyarázta Okeke.

A magyar anyától és nigériai apától származó fiatalnak 2024-ig van érvényes szerződése a Manchester Cityvel. Az idei szezonban a második csapat színeiben a Premier League 2-ben kilenc alkalommal lépett pályára, ezeken egy gól mellett két gólpasszt jegyzett. A második csapat tagjaként a felnőtt együttes edzéseinek is rendszeres résztvevője. 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.