2019. február 8., 10:38

Február 15-én kezdik értékesíteni Szlovákiában a jegyeket

A március 21-i Nagyszombatban sorra kerülő Szlovákia-Magyarország EB-selejtezőre a vendégszektorba szóló kétezer jegy pillanatok alatt elfogyott az MLSZ oldalán, így hiába vártak órákat a számítógép előtt, jegyek nélkül maradtak.

magyar válogatott

Többen azt írták a szövetség közösségi oldalán, hogy a drágább, közel 10 ezer forintos jegyeket nem is lehetett vásárolni és az értékesítést biztosító oldal folyamatosan lefagyott.

A szlovák szövetség február 15-én kezdi a jegyek értékesítést a hazai szektorba, méghozzá 12 órától. Közvetlenül az értékesítés megkezdése előtt pontosítja a vásárlás szabályait, például, hogy egy személy mennyi belépőt vásárolhat.  A mérkőzés kockázatos besorolást kapott, tehát különleges rendőri figyelmet kap majd, de az is előrelátható, hogy a hazai szektroba is megpróbálnak jegyet venni a magyar rajongók.

A Szlovák Labdarúgó-Szövetség egyébként két árkategóriát állapított meg, az olcsóbb jegyek 22 euróba, míg a drágabbak 32 euróba kerülnek majd.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.