DAC-Slovan: óriási érdeklődés mellett megkezdődött a helyszíni jegyek árusítása

Ondik Gábor 2019. február 09., 12:05

Szombat reggel óriási érdeklődés mellet megkezdődtek a helyszíni jegyek árusítása a DAC-Slovan rangadóra a MOL Aréna 1-es jegypénztárában. Az első négy szurkoló információnk szerint már hajnali egy órakor tábort vert a jegypénztáraknál, ezzel is jelezve a dunaszerdahelyi szurkolókat semmi nem tántoríthatja el, hogy kedvenc csapatuk mérkőzésére jegyet vásároljanak.

Fotó: fcdac.sk

Mint az várható volt óriási érdeklődéssel folytatódott a jegyek értékesítése a DAC és a Slovan rangadójára, amit kereken egy hét múlva rendeznek meg. A bérletek után a helyszíni értékesítés is megkezdődött szombat reggel 9 órakor a MOL Aréna 1-es jegypénztárában, valamint a DAC Store-ban a VIP jegyeket lehetett megvásárolni. A VIP jegyekre is óriási érdeklődés mutatkozott, volt aki 120 km-t is utazott, de végül már nem tudott jegyet váltani a derbire.

A helyszíni értékesítés során egy személy legfeljebb 4 darab belépőjegyet vásárolhatott, az online értékesítés hétfőn délben veszi kezdetét, egy személy legfeljebb 8 darab belépőjegyet válthat. A reggeli nyitást információnk szerint megközelítőleg 400-500 szurkoló várta.

 

0 HOZZÁSZÓLÁS