Az ön szavazata is dönthet: Iván Alex zseniális szólója is versenyben a hónap gólja díjért

2021. június 9., 19:46
Ondik Gábor

A Ligás Klubok Uniója (LKU) által meghirdetett Hónap gólja májusi szavazásán, a Szeredről eligazoló csallóközi tehetség Iván Alex zseniális gólja is versenyben a hónap legszebb gólja díjért.

Iván Alex
Fotó: skfseredfutbal.sk/Jozef Bedej

A Ligás Klubok Uniója (LKU) minden hónapban meghirdeti a Hónap gólja szavazást. A bajnokság ugyan véget ért, így az utolsó májusi hónap legszebb góljának megválasztása még hátra van. Ezúttal is öt találat közül választhatják ki a szurkolók a legszebbet.

Ezúttal ugyan  nincs DAC-gól a májusi hónap öt legszebbje között, ennek ellenére is szavazhatunk felvidéki találatra, méghozzá a dunaszerdahelyi Iván Alex zseniális szólógóljára, amit a Nyitra ellen szerzett.

Az öt legszebb májusi gól között megtaláljuk a trencséni Ahmad Ghali, a szenicei Martin Koštál, a nagymihályi Takumo Oshima, valamint a pozsonyi Slovan játékosának Ezekiel Henty-nek a gólját.

Mint ismert, a csallóközi tehetség Iván Alex a következő szezont a Nagyszombat színeiben kezdi, így számára méltó búcsú lenne a szeredi korszaknak lezárása, ennek a díjnak az elhódításával, ugyanis ezt a gólt szeredi színekben szerezte.

Az előző hónapokban a DAC két középpályása Andrija Balić és Kalmár Zsolt hódította el, ezt az elismerést.

A 2020/21-es bajnoki évadban összesen öt alkalommal szerezte DAC-játékos a hónap legszebb találatát, Andrija Balić és Eric Ramirez két alkalommal, míg Kalmár Zsolt egy alkalommal szerezte a hónap legszebb gólját.

Iván Alex góljára a következő linken voksolhatunk.

Kapcsolódó cikkeink

Kövesse facebook oldalunkat is!