2021. június 9., 09:35

A Nagyszombat csapatában folytatja a dunaszerdahelyi Iván Alex

A Fortuna Liga elmúlt idényében a harmadik helyen záró Szpartak Nagyszombat csallóközi tehetséggel erősítette meg keretét, miután szerződtette Iván Alexet a Szered csapatától.

Iván Alex
Fotó: TASR

A nagyszombati Szpartak hivatalos médiafelületén jelentette be, hogy szerződtette a DAC korábbi játékosát, Iván Alexet.

A 23 esztendős középpályás július 1-től lesz a Nagyszombat játékosa és két évre kötelezte el magát a piros-feketékhez.

Iván Alex az elmúlt idényben a Szered egyik legjobbja volt, hiszen Miloš Lačný mellett a csapat második legeredményesebb játékosa volt az elmúlt idényben, 28 bajnokin öt gólt szerzett, valamint négy gólpasszt is kiosztott.

A dunaszerdahelyi futballista korábban megfordult a DAC csapatában is, de nem kapott lehetőséget a bizonyításra, így előbb Pozsonyligetfalun, majd a Szered csapatában is futballozott. A szeredi együttesben 67 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és ezalatt 7 gólt és 14 gólpasszt is kiosztott.

Az elmúlt idényben egy emlékezetes gólt is szerzett a Fortuna Ligában, miután 70 méteres szólója után lőtt egy zseniális gólt a Nyitra ellen. A csallóközi tehetség ráadásul első alkalommal szerepelhet a nemzetközi porondon, miután a Nagyszombat a Konferencia-liga selejtezőiben indul.

A szeredi együttestől egy héten belül már a második felvidéki távozik, korábban a bodrogközi Geri Gergely vezetőedző távozott az előző szezon hetedik helyezettjétől.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.