2018. augusztus 29., 12:10

A németek többsége nem hisz Joachim Löw újrakezdésében

A németek többsége nem hisz abban, hogy a világbajnoki fiaskó után Joachim Löw szövetségi kapitány újra eredményes lesz a labdarúgó-válogatottal.

Németország távozik a vébéről
Fotó: TASR

A Civey közvélemény-kutató intézet reprezentatív felmérése szerint a megkérdezettek 57,5 százaléka véli úgy, hogy a 2014-ben vb-aranyérmes Löw már nem tudja megismételni a korábbi sikereket. A megkérdezettek 26,7 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a Nationalelf ismét felemelkedik a szakvezető irányításával.

A 2006 óta 165 mérkőzésnél tartó kapitány szerdán (ma) délben tárja a nyilvánosság elé a vb-szereplés elemzését, s egyben közzéteszi azt a keretet, amellyel nekivág jövő csütörtökön Münchenben az újonnan életre hívott Nemzetek Ligája nyitányának a világbajnok franciák ellen.

A németek Oroszországban címvédőként három ponttal utolsók lettek csoportjukban, és történetük során először már a csoportkör után búcsúztak a vb-től. A szövetség júliusban közölte, hogy az 58 éves Löw kitölti 2022-ig szóló szerződését.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.