Visszatekintés az V. Felvidéki Vágta legérdekesebb pillanataira - VIDEÓ

Szurkoló 2019. június 15., 19:28

A Nemzeti Vágta felvidéki fejezete 5 évvel ezelőtt kezdődött, ugyanis Dunaszerdahely 2014-ben rendezte meg először a Felvidéki Vágtát. A lovas esemény kétnapos volt, a versenybe szállt lovasok legjobbjai képviselhetik a Felvidéket Budapesten a Hősök terén megrendezett Nemzeti Vágtán. Nézze velünk a rendezvényről készült színes összefoglalót.

Fotó: szurkoló, Ma7

Budapesten a Hősök terén megrendezett Nemzeti Vágta több, mint egy egyszerű lovas rendezvény, hiszen a lovasok küzdelmén túl lehetőséget nyújt a Vágtásra kijutó települések számára ország-világ előtt bemutatni kulturális, természeti, történelmi és a gasztronómiai kincseiket. A verseny ezért több mint a hasonló lovas rendezvények.

A sikabonyi reptéren immár ötödik alkalommal megrendezett Felvidéki Vágta első három helyezettje jutott tovább a Nemzeti Vágtára, míg a szlovák futam győztese Szlovákiát akkreditálja a Nemzeti Vágta nemzetközi futamába. A színes programmal tarkított eseményen a Ma7 médiacsaládhoz tartozó Szurkoló stábja is forgatott, és az ott rögzített pillanatokból egy színes visszatekintőt készített a Szurkoló olvasói számára.

Nézze velünk újra,  milyen is volt az V. Felvidéki Vágta!

0 HOZZÁSZÓLÁS