2020. május 10., 13:49

Van az a pénz, amiért visszatérne a veretlen bokszoló

A profi ökölvívástól veretlenül visszavonult ex-világbajnok Floyd Mayweather Jr. nem tervezi a visszatérést a szorítóba, bár kijelentése szerint van az a pénz, amiért még meggondolhatja magát.

Floyd Mayweather, Conor McGegor
2017-ben Conor McGegorral meccselt
Fotó: TASR / AP

A 43 éves amerikai bokszolót azt követően faggatta a Fight Hype portál, hogy a távolabbi múlt két legendás, ötven év feletti alakja, Mike Tyson és Evander Holyfield is jelezte: megint edzésbe állt, és kész bemutató mérkőzéseket vívni a ringben. 

Jelenleg egyszerűen csak formában tartom magam az edzőtermemben, de nem gondolkodom a visszatérésen

 - jelentette ki az öt kategóriában is világbajnoki címet szerzett, majd 49 meccs után 2015-ben veretlenül visszavonult bokszoló.

Mayweather 2017-ben ismét szorítóba lépett, és a boksz szabályai szerinti meccset a 10. menetben kihirdetett technikai KO-val nyerte az ír ketrecharcossal, Conor McGegorral szemben.

„Két olyan estém is volt, amikor több mint 320 millió dollárt kerestem.”

Ha ismét bemegyek a ringbe, az nem boksz lesz, hanem show és üzlet.

„A bokszból már elég, nyugdíjas vagyok. Persze, ha lehetőségem nyílik rá, hogy 600 millió dollárt keressek, akkor miért ne? De csak az ellen harcolnék, aki igazán méltó rá. Most nincs senki ilyen a bokszban” - nyilatkozta.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.