2018. augusztus 11., 06:48

Jan Ullrichot letartóztatták egy prostituált megtámadásának vádjával

Egy prostituált megtámadásának vádjával letartóztatták Jan Ullrichot, a németek Tour de France-győztes visszavonult országúti kerékpárosát.

Jan Ullrich

A rendőröket egy frankfurti szállodához hívták a 44 éves korábbi bringáshoz, akit drog vagy alkohol hatása alatt elkövetett testi sértéssel, súlyosabb esetben pedig gyilkossági kísérlettel vádolhatnak meg.

"Úgy tűnik, hogy Ullrich és egy prostituált között veszekedés alakult ki, s ő megtámadta a nőt, aki értesítette a szálloda személyzetét, majd hívta a rendőrséget" - fogalmazott a rendőrség szóvivője, aki leszögezte: Ullrich még őrizetben van, míg a nőnek orvosi ellátásra volt szüksége.

Egy héttel korábban az időfutamban kétszeres világbajnok Ullrichot mallorcai otthonában vették őrizetbe a szomszédjánál történt incidens nyomán.

Az 1997-es Tour de France-on és az 1999-es Vuelta a Espanán győztes Ullrich hétfőn a Bildnek adott interjúban leszögezte: húsvét óta nem látta gyermekeit, akikkel alig beszélt. Saját bevallása szerint ez, valamint a feleségétől való elszakadás nagy hatást gyakorol rá.

"Ezek eredményekért olyan dolgokat tettem, amiket nagyon sajnálok" - mondta akkor a 2000-es, sydneyi olimpián mezőnyversenyben aranyérmes sportoló.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.