2018. április 7., 23:10

MBK Rieker Komárom: nem jött össze a bravúr Léva ellen

Az MBK Rieker Komáromnak a férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén nem sikerült megismételnie az előző körben mutatott remek teljesítményét, a Milos Sporar vezette együttes huszonegy pontos vereséget szenvedett a Lévai Patrióták otthonában. 

MBK Rieker Komárom vs Léva
Fotó: basketliga.sk/Lukáš Droppan

Mint ismert, a komáromi kosárcsapat a bajnokság rájátszásának negyeddöntőjében 3-0-ás összesítéssel búcsúztatta az esélyesebbnek gondolt Privigyét. Az újabb meglepetés ezúttal azonban elmaradt, ami elsősorban annak volt betudható, hogy a komáromiak sehogyan sem találták a lévai védekezés ellenszerét. 

Támadásban ez volt a legrosszabb meccsünk ebben az idényben. Meglehetősen passzívan játszottunk, nem járattuk jól a labdákat, nem a saját rendszerünkben játszottunk 

- értékelt a komáromiak szlovén edzője, Milos Sporar.  

A másik oldalon Teo Hojč, a Lévai Patrioták mestere okkal volt elégedett csapata teljesítményével. "Ahogyan azt korábban már többször is mondtam, olyan csapat vagyunk, amelyet nem könnyű legyőzni. Ezt ma is bizonyítottuk. Hosszú út áll azonban még előttünk" - nyilatkozta. 

A négy győztes mérkőzésig tartó párharc állása 1-0 a Léva javára. Folytatás jövő szerdán (4. 11.), Komáromban.

BK Lévai Patrioták – MBK Rieker Com-Therm Komárom 81:60 (20:13, 23:16, 17:17, 21:14) Legeredményesebbek: Vašl 14, Diabate 10, Mijovič 10, illetve: Tomics 18, Vu. Djordjevics 10, Hoferica a J. Jackson 7.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.