2020. október 18., 12:40

Hazai pályán szenvedtek vereséget a somorjai kosaras lányok

A szlovák női kosárlabda Extraliga 4. fordulójában a somorjai kosaras lányok hazai pályán fogadták a Rózsahegy együttesét. A rózsahegyiek magabiztos sikert arattak a csallóközi együttes otthonában, ezzel továbbra is százszázalékosak a bajnokságban.

Fotó: SBK Somorja FB

A szlovák női kosárlabda Extraliga 4. fordulójában elszenvedték a szezonbeli második vereségüket a somorjai kosaras lányok. A Somorja ellenfele a jóval esélyesebb és jobb erőkből álló Rózsahegy volt. A vendégek az első játékrészben négy pontos előnybe kerültek, amit folyamatosan növelni tudtak. A félidő végére 18 pontos előnybe kerültek a rózsahegyiek.

Suja Tímea ezúttal is a somorjaiak legjobbja volt.

A rózsahegyiek szinte a mérkőzés végéig hibátlanul kosaraztak és mind a négy játékrészt megnyerve a listavezető magabiztos győzelmet aratott. A Rózsahegy végül 37 ponttal bizonyult jobbnak a somorjai együttesnél.

Győzelmével továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti a bajnokságot a Rózsahegy, míg a Somorja két győzelemmel és két vereséggel a tabella negyedik helyét foglalja el.

A mérkőzés legeredményesebb játékosa a vendégek amerikai idegenlégiósa a 24 pontig jutó Zada Keandre Williams volt. A somorjai csapat legeredményesebb játékosa Suja Tímea volt, aki 18 pontot és hat asszisztot jegyzett.

A Somorja a következő fordulóban az Igló otthonában lép pályára.

Női kosárlabda Extraliga, 4. forduló:
ŠBK Somorja – MBK Rózsahegy 42-79 (18-36)
YOUNG ANGELS Kassa – BK ŠK UMB Besztercebánya 92-38 (47-25)
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.