2022. június 28., 18:00

Egyéni csúccsal a világ legjobbjai között - VIDEÓ

Vodnyánszka Renáta, a világbajnoki ezüstérmes Varga Medgyes Renáta tizennyolc esztendős lánya, 615 cm-es teljesítményével új egyéni csúcsot produkált távolugrásban, amely elegendő ahhoz, hogy a kolumbiai világbajnokságon is bizonyíthasson.

Nagyszombatban, a nyugat-szlovákiai atlétikai bajnokság harmadik fordulóján remekelt a dunaszerdahelyi távolugró. Ez a rendkívüli teljesítmény értelemszerűen hatalmas boldogságot jelent nemcsak az ifjú atlétának, hanem édesanyjának és edzőjének, Varga Medgyes Renátának is, aki korosztálya legtehetségesebb atlétái közé tartozott. Magasugrásban és távolugrásban is nemzetközi sikereket ért el, napjainkban azonban már a fiatalok felkészítése tölti ki az idejét, legsikeresebb tanítványa pedig lánya, Vodnyánszka Renáta.

Nagyon boldog vagyok, hogy végre sikerült megmutatnunk, hogy mi van benne, bár nem volt könnyű, mivel tudom mi mindenen mentünk keresztül

– hangsúlyozta Varga Medgyes Renáta.

A dunaszerdahelyi MegySport atlétikai klub üdvöskéje szinte önkívületi állapotba került, mikor tudatosította, hogy részt vehet az U20-as atlétikai világbajnokságon a kolumbiai Cali városában, amelyre augusztus 1-je és 6-a között kerül sor.

Eddig is keményen dolgoztunk, de most még keményebben fogunk."

– hangsúlyozta a tehetséges atléta.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.