2021. november 29., 18:00

Egy felvidéki „ninja” a Szurkoló stúdiójában - VIDEÓ

Bizonyára sokak számára ismerős az egyik legnagyobb kereskedelmi csatornán futó Ninja Warrior Hungary című ügyességi vetélkedőműsor, amelyben olyan versenyzők küzdenek a bajnoki címért, akik kiváló edzettséggel, átlagon felüli sportteljesítménnyel rendelkeznek és képesek legyőzni a saját korlátaikat. Az idei megmérettetésen két felvidéki jelentkező is bemutatkozott, egyikük Tarič László, aki élményeit, tapasztalatait osztotta meg velünk.

Tarič Lászlónak az egész élete a sport körül forog.  Személyi edzőként dolgozik, jógázik, de az atlétika és az úszás is nagyon közel áll hozzá. Egyértelműen egy nagyon sokoldalú személyiség, amelynek nagy hasznát vette a megmérettetésen. Élete egyik legnagyobb kalandjának tartja a versenyen való szereplést, amelyet egy tudatos erőnléti és mentális felkészülés előzött meg.

Fejben nagyon ott kell lenni, mert fizikálisan akárhogyan is, de fel tudsz készülni. Fejben viszont, ha nem tudod kizárni a zavaró tényezőket és nem tudsz koncentrálni az adott akadályra, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy elbukod. – hangsúlyozta.

A heti döntőben ugyan nem sikerült teljesítenie a pályát, viszont az első körben nagyszerűen vette az akadályokat. Saját elmondása szerint nincs oka szomorkodni, mivel a versenyben átélt élményei és kudarcai segítenek majd neki abban, hogy jövőre ő legyen a bajnok.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.