2022. augusztus 25., 18:00

Betegség árnyékolta be Vodnyánszka Renáta világbajnoki szereplését - VIDEÓ

Vodnyánszka Renáta, a dunaszerdahelyi MegySport atlétikai klub üdvöskéje kitartó és áldozatos munkájának köszönhetően részt vehetett az U20-as atlétikai világbajnokságon a kolumbiai Cali városában, amelyre augusztus 1-je és 6-a között került sor. Az ifjú atléta és édesanyja, aki egyben edzője is, Varga Medgyes Renáta, megosztotta velünk tapasztalatait és élményeit.

 

A még csupán tizennyolc éves távolugró nem beszélt mellé és őszintén kimondta, csalódást okozott számára a szereplése. Nagyon bántja, hogy nem tudta a maximumot kihozni magából a versenyen, így végül a 19. helyen végzett. A világbajnokságon sok negatív élményben volt része, egészségügyi problémákkal is küzdött, emellett szervezési mulasztások is merültek fel az ottlétük alatt.

Ebben az évben az volt a célom, hogy kijussak és minél jobban teljesítsek, ami sikerült is volna, de sajnos valami betegség mászott rám. Ezen kívül tökéletesen éreztem magam, ilyen formában még nem voltam, nagyon sajnálom ezt az egészet, hogy így alakult.

– mondta.

Édesanyja és edzője, Varga Medgyes Renáta rendkívül büszke a lányára, hogy a betegség és a felmerülő nehézségek ellenére is mindent megtett azért, hogy bizonyítson.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.