2023. október 17., 16:10

Mosolya miatt kényszerült magyarázkodni a francia válogatott labdarúgó

Magyarázkodni és bocsánatot kérni kényszerült a francia labdarúgó-válogatott védője Jean-Clair Todibo, amiért elnevette magát a Hollandia - Franciaország EB selejtező mérkőzésen tartott egy perces - az izraeli háború áldozatainak emlékére tartott - néma csendben.

 

Jean-Clair Todibo
Fotó: twitter

Az egy perces megemlékezést az izraeli áldozatok mellett a pár napja Franciaországban megkéselt tanárnak is szánták. A Francia Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának főnöke Patrick Anton azonnali magyarázatot követelt a védőtől.

A 23 éves védő a mérkőzés utáni nyilatkozatában a meccs előtti idegességére fogta viselkedését. Azt mondta: néhány csapattársa viccelődött a háta mögött, ő pedig nem bírta tovább és elnevette magát. Todibo egyértelműen leszögezte, esze ágában sem volt gúnyt űzni az áldozatokból. A Francia labdarúgó-válogatott edzője Didier Deschamps elárulta, a meccs után Todibo odajött hozzá, és tőle is bocsánatot kért.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.