2022. március 23., 13:24

Meglepetéssel kedveskednek a nézőknek a komáromi röplabdások

Már ezen a szerdán a TJ Spartak Miava csapatát fogadja a Rieker UJS Komárom harmadik elődöntős mérkőzésen, ahol a csapat 2-0-ra vezet és hazai pályán dönthetnek a döntőbe jutásról. A nézőknek egy kis meglepetéssel is készülnek.

Rieker UJS Komárom
A felvétel egy korábbi, a VKP Bratislava elleni mérkőzésen készült
Fotó: TASR

ELŐDÖNTŐ – 2. mérkőzés:

TJ Spartak Miava - Rieker UJS Komárom 1:3 (14, -19, -23, -27) – sorozat állása 0:2

Bírók: Moravčík és Čuntala.

TJ Spartak: Valo 0, Pokopec 11, Mačuha 9, Konc 21, Watzka 16, M. Zeman 12, libero Ochodnický (Šíma 0, Viskup 2, Barták 3, Š. Rzyman 2). Edző: M. Pipa.

Rieker UJS: Ogurčák 5, Kašper 2, Mlynarčík 20, Kubš 10, Kohút 19, Kasperkevič 3, libero Turis (Jalovecký 0, Forró 8). Edző: G. Chochoľak.

A mérkőzés legjobb játékosai: Filip Mačuha (TJ Spartak Miava) – Forró Balázs (Rieker UJS Komárom) 

Martin Pipa, a TJ Spartak edzője: „A Komárom elleni kedvezőtlen mérleg ellenére hittük, hogy sikerülni fog ez a meccs. Nagyon jól kezdtünk, 1:0-ra vezettünk. A második szett viszont jobban sikerült az ellenfélnek. A harmadik szett elejétől mindkét csapat minden labdáért küzdött, a meccs végéig. Sajnos a szettek végét ismét nem sikerült megfordítanunk. Játszottunk, küzdöttünk, de elvesztettük a meccset. Szerdán Komáromba megyünk, hogy megküzdjünk az elődöntő sorozatának meghosszabbításáért."

Gabriel Chochoľak, a Rieker UJS edzője: „Nagyon kiélezett csata volt ez, Miava remek teljesítményt nyújtott. Az első perctől kezdve remekül szerváltak, a játékosaim pedig csak nehezen tudtak játékba lendülni. Mindez a második szettben kezdett megváltozni, és főleg mentálisan tudtunk felülkerekedni. Egyre szebben röplabdáztunk. Kár az utolsó labdáért a mérkőzésen, ami vitatott volt. Ez kissé megzavarta a meccs végét.  Ez egy nagyon jó mérkőzés volt mindkét részről és nagyon örülök a győzelemnek.“

ELŐDÖNTŐ – 1. mérkőzés:

Rieker UJS Komárom – TJ Spartak Miava 3:1 (-19, 24, 23, 19) – a sorozat állása 1:0

Bírók: Schimpl és Juráček.

Rieker UJS: Kohút 12, Kasperkevič 1, Ogurčák 11, Kašper 11, Mlynarčík 24, Kubš 12, libero Turis (Forró 0, Százvai 0). Edző: G. Chochoľak.

TJ Spartak: Pokopec 11, Mačuha 15, Konc 21, Watzka 10, M. Zeman 7, Valo 2, libero Ochodnický (Šíma 1, Viskup 0, Barták 0, Š. Rzyman 0). Edző: M. Pipa.

A mérkőzés legjobb játékosai: Peter Mlynarčík (Rieker UJS Komárom) – Patrik Pokopec (TJ Spartak Miava)

Gabriel Chochoľak, a Rieker UJS edzője: „Ez egy nehéz mérkőzés volt. Az elejétől a rövidebb végét húztunk, majd egy feladással segítettük magunkon, amikor Watzkának elég nagy problémái voltak, és így a mi oldalunkra fordult a játék. Két szettet nagyon szorosan nyertünk meg, és ez nagyon fontos volt a végeredmény szempontjából. Megyünk a következő meccsre, meglátjuk, hogy alakul, remélem, mindenki a maximumot fogja nyújtani!"

Martin Pipa, a TJ Spartak edzője: „Részünkről nagyon masszívan játszottunk ezen a mérkőzésen, csak sajnos ráfizettünk a hibáink miatt. És ez a jobb eredményünkbe kerültek. A sorozat még csak most kezdődött, úgyhogy férfiakként fogunk küzdeni a következő meccseken, hogy emelt fővel távozhassunk a sorozatból."

PLAYOFF NIKÉ EXTRALIGA FÉRFI – ELŐDÖNTŐ:

RIEKER UJS KOMÁROM (2.) - TJ SPARTAK MIAVA (3.)

A SOROZAT PROGRAMJA

1. MÉRKŐZÉS MÁRCIUS 16. KOMÁROM – MIAVA    3:1     

2. MÉRKŐZÉS MÁRCIUS 19. MIAVA – KOMÁROM    1:3

3. MÉRKŐZÉS MÁRCIUS 23. KOMÁROM – MIAVA    19.00

És a sportrajongók az elődöntős mérkőzésen, ahol eldől, hogy továbbjutnak-e a döntőbe, a sport élményen túl nyerhetnek is, hiszen a VK Spartak UJS Komárom partnereikkel együttműködve tombolával is készül a nézők számára:

NYEREMÉNY – kávéfőző (a díjat a BV-TV ajánlotta fel)

NYEREMÉNY – csokoládé-csomag (a díjat a CHOCOMAZE ajánlotta fel)

NYEREMÉNY – 20 € értékű utalvány (a nyereményt a NEPTUN PIZZÉRIA ajánlotta fel)

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.