2023. március 22., 15:32

InStat: A DAC szerb szélsője Željko Gavrić volt a hétvége legjobbja

Az InStat index alapján a DAC szerb szélsője Željko Gavrić volt a rájátszás hétvégi 2. fordulójának legmagasabban értékelt játékosa. A sárga-kékek a kerületi rivális Nagyszombat együttesét győzték le 3-1-re a MOL Arénában és több remek egyéni teljesítmény is született a kerület rangadón.

Željko Gavrić
Željko Gavrić
Fotó: DAC

Újabb győzelemmel folytatta szereplését a DAC a szlovák bajnokság felsőházi rájátszásának második fordulójában. A sárga-kékek vasárnap este 3-1-re győzték le a nagy rivális Spartakot, így továbbra is négy ponttal előzik meg a Slovant.

Az újabb fontos győzelem egyik kulcsfigárája a szerb szélső Željko Gavrić volt, aki a játékosok produktivitását mérő InStat index legmagasabban értékelt játékosa lett. A Fraditól kölcsönben szereplő szélső a hétvégén gólt szerzett és remek játékkal járult hozzá csapata sikeréhez.

A legmasabban értékelt játékosok első négy helyén DAC-játékos végzett az InStat index alapján. Gavrić mögött a hétvégén első dunaszerdahelyi gólját szerző Miroslav Káčer végzett 262-es InStat mutatóval, de a parádés gólt szerző Szánthó Regő a hétvégi forduló után szintén 262-es mutatóval zárt , de a negyedik helyen is dunaszerdahelyi futballista végzett Cesar Blackman személyében 260-as InStat mutatóval.

A sárga-kékek a válogatott szünet után szintén hazai pályán lépnek pályára a Zsolna ellen április 2-án.

A rájátszás 2. fordulójának 10 legjobbja az InStat index alapján:

1. Željko Gavrić (DAC) 271
2. Miroslav Káčer (DAC) 262
3. Szánthó Regő (DAC) 262
4. Cesar Blackman (DAC) 260
5. Vernon De Marco (Slovan) 258
6. Yann Yao (Szakolca) 254
7. Filip Twardzik (Zólyombrézó) 253
8. Jozef Špyrka (Zólyombrézó) 253
9. Andrej Fábry (Szakolca) 250
10. Patrik Blahút (Zólyombrézó) 249

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.