2024. július 27., 16:41

Ön hány érmet jósol a magyar sportolóknak? A Nemzeti Sport szerint éremeső várható az olimpián

A legjelentősebb sportlapok szakírói az olimpia indulását megelőzően hagyományosan publikálják előrejelzésüket az olimpia összes versenyszámának várható, dobogós helyezettjeiről. Így tett a közmédia sportcsaládjába tartozó Nemzeti Sport is, a nagy múltú sportnapilap azt tette közzé, kik térhetnek haza a magyarok közül éremmel Párizsból. A prognózis eredménye: akár nyolcszor is felcsendülhet Párizsban a magyar himnusz. 

Párizsi olimpia 2024 - megnyitó ünnepség
Fotó: MTI
Senki se vegye túl komolyan a Nemzeti Sport hagyományos előrejelzését a dobogóesélyesekről, játéknak viszont megteszi”

- olvasható az olimpia nyitónapján a magyar éremesélyesekről közzétett prognózisban.

A Nemzeti Sport cikke szerint 8 alkalommal hallhatjuk felcsendülni a magyar himnuszt, további 8 ezüst és 9 bronzéremmel térhetnek haza sportolóink.  

A Nemzeti Sport szerint legígéretesebb versenyzőink és csapataink többek között a következők lehetnek: az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely alkotta párbajtőrcsapat, Csipes Tamara - Gazsó Alida Dóra kajak-kenu párosa 2500 méteren, Érdi Mária vitorlázó, Kopasz Bálint kajak-kenu versenyzőnk 1000 méteren, Kós Hubert úszónk 200 háton, Losonczi Dávid birkózó, Salim Omar Gergely tekvandó és Siklósi Gergely, vívó, párbajtőr egyéniben induló sportolónk. 

A Nemzeti Sport előrejelzésével szemben a francia vezető sportlap, a L’Équipe várakozása alapján Magyarország 5 arany-, 5 ezüst- és 4 bronzérmet szerez, amivel az éremtáblázat 13. helyén végez.  

A közmédia teljes sportmédia családja minden jelentős sporteseményről tudósít az M4 Sporton, az M4 Sport+-on, a Kossuth Rádióban és a Nemzeti Sportrádióban, valamint kiemelten a Nemzeti Sport felületein.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.