2020. november 2., 19:02

„Egy látványosan izmos nő igencsak megosztja az embereket” - Orbán Mészáros Éva a Szurkoló stúdiójában - VIDEÓ

Egyre népszerűbb sportágak közé tartozik a fitnesz, amely sokak számára az edzőteremben való testmozgást, edzést jelenti.  A Szurkoló legutóbbi vendége Orbán Mészáros Éva volt, aki a budapesti BodySport Kupán, élete első versenyén, második helyezést ért el a tehetségkutató sport modell kategóriában. Évával a felkészülés időszakáról és a fitnesz világáról Patócs Diana beszélgetett.

Videó:  ma7

Ahhoz, hogy valaki sikereket érjen el a fitnesz világában óriási akaraterőre van szükség, hiszen a versenyfelkészülés időszakában nemcsak a helyes táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű testedzésre kell odafigyelni, hanem arra is, hogy a versenyző mentálisan is felkészüljön a megmérettetésre.

Éva mindezekkel tisztában volt, amikor úgy döntött életstílust vált és elindul élete első fitnesz versenyén. Saját elmondása szerint biztosan nem sikerült volna végigmennie ezen a rögös úton, ha nincsenek mellette azok az emberek, akik támogatják.

Nagyon nagy köszönettel tartozom nemcsak a személyi edzőmnek, Klincsák Péternek, hanem Czene -Till Bernadettnek is, aki a színpadi mozgásban volt a segítségemre. Hatalmas ajándéknak tekintem azt, hogy ők ketten beléptek az életembe és barátként mindig számíthatok rájuk. Ők azok, akik előre visznek és erőt adnak nekem a nehezebb pillanatokban. - hangsúlyozta.

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott intézkedések miatt Évának egy időre abba kellett hagynia a felkészülést a második versenyére, amely a stúdióbeszélgetés rögzítésének napján derült ki. Kissé elérzékenyülve osztotta meg velünk bánatát ezzel kapcsolatban, de hangsúlyozta, soha nem adja fel és továbbra is az álmait fogja követni.

Nézzék velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.