2020. november 2., 19:02

„Egy látványosan izmos nő igencsak megosztja az embereket” - Orbán Mészáros Éva a Szurkoló stúdiójában - VIDEÓ

Egyre népszerűbb sportágak közé tartozik a fitnesz, amely sokak számára az edzőteremben való testmozgást, edzést jelenti.  A Szurkoló legutóbbi vendége Orbán Mészáros Éva volt, aki a budapesti BodySport Kupán, élete első versenyén, második helyezést ért el a tehetségkutató sport modell kategóriában. Évával a felkészülés időszakáról és a fitnesz világáról Patócs Diana beszélgetett.

Videó: ma7

Ahhoz, hogy valaki sikereket érjen el a fitnesz világában óriási akaraterőre van szükség, hiszen a versenyfelkészülés időszakában nemcsak a helyes táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű testedzésre kell odafigyelni, hanem arra is, hogy a versenyző mentálisan is felkészüljön a megmérettetésre.

Éva mindezekkel tisztában volt, amikor úgy döntött életstílust vált és elindul élete első fitnesz versenyén. Saját elmondása szerint biztosan nem sikerült volna végigmennie ezen a rögös úton, ha nincsenek mellette azok az emberek, akik támogatják.

Nagyon nagy köszönettel tartozom nemcsak a személyi edzőmnek, Klincsák Péternek, hanem Czene -Till Bernadettnek is, aki a színpadi mozgásban volt a segítségemre. Hatalmas ajándéknak tekintem azt, hogy ők ketten beléptek az életembe és barátként mindig számíthatok rájuk. Ők azok, akik előre visznek és erőt adnak nekem a nehezebb pillanatokban. - hangsúlyozta.

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott intézkedések miatt Évának egy időre abba kellett hagynia a felkészülést a második versenyére, amely a stúdióbeszélgetés rögzítésének napján derült ki. Kissé elérzékenyülve osztotta meg velünk bánatát ezzel kapcsolatban, de hangsúlyozta, soha nem adja fel és továbbra is az álmait fogja követni.

Nézzék velünk!

Megosztás
Címkék