2022. február 6., 18:27

Egy arany- és két ezüstéremmel tér haza a jegesúszó vb-ről Plavec Péter

Remekelt a február 4-6. között a lengyelországi Glogówban megrendezett jegesúszó világbajnokságon a komáromi Plavec Péter extrém úszó. Az eddigi 1 arany- és 1 ezüstéremből álló hétvégi gyűjteményét ma újabb ezüstéremmel gyarapította. 

Egy arany- és két ezüstéremmel tér haza a Jegesúszó VB-ről Plavec Péter
Három éremmel térhet haza a "csallóközi eszkimó" bajnok
Fotó: A háromszoros bajnok albuma

Ahogy a világbajnokság vasárnap kora este véget ért, Plavec Péter örömmel tudatta az olvasóinkkal, hogy ma a 250 méteres távon újabb ezüstérmet sikerült szereznie.

A háromszoros bajnok tehát hamarosan egy arany- és két ezüstéremmel tér majd haza. A ma7-nek elárulta: ilyen végeredményre még a nagy adag optimizmusa birtokában sem számított.

Hozzátesszük: ezt ismételje majd meg valaki!

Egy arany- és két ezüstéremmel tér haza a Jegesúszó VB-ről Plavec Péter
A ma szerzett ezüstérem is szépen csillog...
Fotó:  A háromszoros bajnok albuma

A csodálatos teljesítményéhez a szerkesztőségünk és az olvasóink körében kialakult népes rajongótábora nevében is szeretettel gratulálunk, s a médiacsaládunknak ígért nagyinterjút is megejtjük, ahogy majd az ideje engedi. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük, hogy ismét külföldön öregbítette a szűkebb-tágabb szülőföldje hírnevét!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.