2020. március 6., 11:30

A Philadelphia sikersorozata folytatódik

A Philadelphia Flyers sorozatban nyolcadszor nyert az észak-amerikiai profi jégkorongbajnokságban.

Philadelphia Flyers, NHL
Fotó: TASR / AP

A Flyers a Carolina Hurricans elleni meccset a harmadik harmadban döntötte el, amikor 26 másodperc alatt kettőt lőttek a vendégeknek.

A Philadelphia ezzel a győzelmével stabilan tartja a második helyet a Metropolitan csoportban. A 4:1-es győzelemmel a Flyers megközelítette a Washington Capitals-t, és  egyenlő  pontszámmal követik őket a tabella második helyén.

A Los Angeles- Toronto meccsen sokáig nem született gól. A két kiváló kapus az egész meccs alatt remekelt, a hazaiaknál Jonathan Quick, a vendégeknél Frederik Andersen ért el shutoutot.

A mérkőzést valahogy el kellett dönteni, a hosszabbítás után következtek a rávezetések. A gólcsendet a Los Angeles sztárja, Anzer Kopitar törte meg, illetve a Leaps részéről is betalált William Nylander. Adrian Kempe találatával azonban eldőlt a mérkőzés a Los Angeles javára.

A Chicago nehezen nyert az Edmonton ellen. A Blackhawks  már 4-1 re is vezetett, de az Edmontoniak hősiesen küzdöttek és majdhogynem sikerült egyenlíteniük, azonban a Chicago végül behúzta a meccset.

Fontos két pontot szalasztott el az Islanders csapata, miután kikapott hosszabbításban az Ottawa Senators-tól. A New York-iak hiába vezettek kétszer, és hiába domináltak az egész meccs folyamán, a  Senators 1-2 után egymás után hármat lőtt, és eldöntötte a meccset. Az Islandersnek nagyon fontos lett volna a győzelem, mert az utolsó 11 meccsén csak kétszer nyert és mindössze 6 pontot gyűjtött.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.