2020. január 17., 16:40

A DAC hivatalos honlapján tudatta, hogy fél évre kölcsönvette a Serie A-ban szereplő Genoától Schäfer Andrást

A 20 éves középpályást tavaly januárban 1 millió euróért igazolt le az olasz klub az MTK-tól, azonban a Serie A-ban ez idáig még nem mutatkozott be.

Schäfer András
Schäfer András
Fotó: DAC1904.sk

Schäfer az őszi szezont kölcsönben a Chievo csapatánál töltötte, de ott is csak egyszer kapott lehetőséget a Primavera csapatban, így a legjobbkor jött neki a váltás.

Már tavaly nyáron szerettük volna Andrást a csapatunkhoz csábítani, ám akkor ez még különféle komplikációk miatt meghiúsult. Maga a játékos is érdeklődést mutatott a DAC iránt, mivel látta, hogyan segítettünk Kalmárnak és a két Vidának bekerülni a Fortuna Liga tíz legmagasabban értékelt játékosa közé. Bízunk benne, hogy ezt az utat Schäfer esetében is sikerülni végigjárnunk"

– nyilatkozta a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

„Nagyon boldog vagyok, úgy érzem, egy igazán profi helyre érkeztem. Már első pillantásra nagyon jók a körülmények. Remélem, segíteni tudok a csapatnak, szeretnék minél több percet a pályán tölteni"

– nyilatkozta az DAC legújabb szerzeménye.

Schäfer András a dunaszerdahelyiek negyedik magyar légiósa lett Kalmár Zsolt, Vida Kristopher és Vida Máté után.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.