2020. szeptember 19., 19:27

Két vereség után újra győzött a komáromi KFC

A szlovák másodosztályban érdekelt két felvidéki érdekeltségű csapat, a komáromi KFC és a Somorja is pályára lépett szombaton a 8. fordulóban.

Fotó: KFC Komárom Facebook-oldala

A komáromi lila-fehérek két vereség után hazai pályán újra győzni szerettek volna. A komáromiak ellenfele a 8. fordulóban a Bártfa csapata volt. Miroslav Karhan a legerősebb összeállításban küldte pályára a komáromiakat, igaz a csapat házi gólkirálya, Pastorek József ezúttal csak a kispadon kezdett.

A komáromiak jól kezdtek, és a mérkőzés 6. percében egy gyors kontratámadás után Goran Matič góljával megszerezték a vezetést, ami egyben a győzelmet is jelentette. A hazaiak még az első félidőben növelhették volna előnyüket, azonban újabb gólt nem sikerült szerezniük.

A második félidőben mindkét gárda előtt akadtak gólszerzési lehetőségek, de újabb gólt már nem láthatott a közel 500 fős komáromi szurkolósereg.

A KFC két vereség után győzött újra, és a tabellán három győzelemmel és három vereséggel a hetedik helyen áll Miroslav Karhan együttese. A komáromiak ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet is játszottak.

II. liga, 8. forduló:
KFC Komárom - BŠK Partizán Bártfa 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Matič (6.)

A szlovák másodosztály másik felvidéki együttese, a Somorja egy hosszú keleti túra után a Tőketerebes otthonában szenvedett egygólos verséget. A somorjai együttes ezzel három mérkőzés óta nyeretlen a szlovák másodosztályban. Jan Blahač együttese a tabella 11. helyére esett vissza.

A szlovák másodosztály következő fordulójában szerdán csallóközi rangadóra kerül sor, miután a Somorja a KFC Komárom együttesét fogadja.

Slavoj Tőketerebes - FC ŠTK 1914 Somorja 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Špak (35.)
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.