2019. október 28., 11:40

Ismét remekeltek a dunaszerdahelyi birkózók

Szombaton Somorján, vasárnap Pozsonyban mérettették meg magukat nemzetközi versenyen a dunaszerdahelyi birkózók.

dunaszerdahelyi birkozok

Somorján a 26 kg-os súlycsoportban diák korosztályban Kovács Péter remekelt, aki  kaposvári, nyitrai, majd a döntőben szigetvári ellenfeleit verte tusra és szerezte meg az első helyet. Érmes helyezést szereztek még Kovács Ferenc Dániel 58 kg-ban és a felnőttek között 82 kg-ban Bürsőly Gergely ezüstérmet, valamint Takács Ádám Zalán 44 kg-ban és Bazsó Marek 58 kg-ban bronzérmet. A nemzetközi versenyre Szlovákia, Csehország, Magyarország, Horvátország, Ukrajna és Olaszország 141 versenyzője nevezett be.     

Pozsonyban a 28 kg-os súlycsoportban Hegedűs Attila győzedelmeskedett, aki báni, nyitrai és a döntőben magyar ellenfelét legyőzve sikerült megszereznie az aranyérmet. Bodó Barnabás 30 kg-ban, valamint Pollák Adrián 44 kg-ban állhattak még fel a dobogó második fokára.  A nemzetközi viadalon Szlovákia, Magyarország, Csehország és Lengyelország versenyzői diák korosztályban mérték össze erejüket.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.