2018. december 5., 07:35

„Selyés” kosarasok a Komáromi járás élmezőnyében

Nem csak a különféle tanulmányi versenyeken, hanem a különböző szintű sportvidalokon is folyamatosan kimagasló eredményeket érnek el a komáromi Selye János Gimnázium diákjai. A közelmúltban zajlott járási megmérettetéseken a kosárlabdás lányok és fiúk is dobogós helyen végeztek.

Dobogós kosarasok
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: SJG archívuma

Pár nappal ezelőtt az alapiskolások és a nyolcéves gimnáziumok alsó tagozatának lány kosárlabdázói a járási döntőn mérhették össze tudásukat. A Horváth Fél Szilvia tanárnő által keményen edzett „selyés” társaság a szoros küzdelemben az I. helyen végzett - tudatta az örömhírt portálunkkal Andruskó Imre gimnáziumigazgató. A győztes csapat tagjai a következő diákok: Vanya Zsuzsanna, Fiala Tímea, Veszprémi Rebeka, Téglás Nikola, Korinek Bettina, Kovarčík Beáta, Gerencséri Barbara, Hatyina Zsófia, Szabó Dalma és Simsík Réka, akiknek a sikeréhez ezúton gratulálunk!

A középiskolás kosarazó fiúk járási döntőjében is rendkívül izgalmas meccsek zajlottak, végül a Selye János Gimnáziumnak a szintén dobogós 2. helyet sikerült megszereznie. A Paraska István által alaposan felkészített csapat sikeréhez Gacsal Ákos, Ganzer Péter, Gyuricsek Szilárd, Hriňa Attila, Kacz Jenő, Kubovics Gergely, Lesko Levente, Pasztorek Kristóf, Vida Gergely, Simon Ákos, Vermes Ákos, Sárközi Szabolcs és Földes Csaba járult hozzá, akiknek ugyancsak további nagyszerű eredményeket kívánunk!

Dobogós kosarasok
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.