PODCAST: EURO 2020 - Milyen tanácsot adnak szerkesztőink Marco Rossinak?

2021. június 10., 18:00

Pénteken kezdetét veszi a labdarúgó-Európa-bajnokság, amelyen ismét szurkolhatunk a magyar válogatottnak is. A Szurkoló stúdiójában három munkatársunk, Kolek Zsolt, Langschadl Mátyás és Rajkovics Péter latolgatják a Rossi-alakulat esélyeit és azt is, hogy ismételhető meg az öt évvel ezelőtti csoda.

A magyar válogatott ugyanis olyan csapatokkal küzd meg csoportjában, amelyikek mindegyike a végső győzelemre is esélyes. Hiába tehát két mérkőzésen a hazai pálya előnye, még így is óriási meglepetés kellene a sikerhez, de a magyar nemzeti tizenegy már többször bizonyította, képes a csodára.

A Marco Rossi vezette válogatott egyébként is csapatként erős, így még Kalmár Zsolt és Szoboszlai Dominik hiányában is sikerülhet az, amiről mindenki álmodik. Ettől függetlenül örülnünk kell minden szép akciónak, gólnak és részeredménynek, mert másfél évtizede még az is elképzelhetetlennek tűnt, hogy egyszer hazai pályán játszhat EB-meccset a nemzeti csapatunk.

Az is szóba kerül műsorunkban, mi vezethet el a továbbjutáshoz, vagy éppen mire lehet képes a szlovák válogatott, amely jóval kedvezőbb sorsolást kapott, de azért senkinek sem lesz könnyű dolga. Az Európán átívelő kontinensviadal egyébként is különleges élmény lesz egy évvel az eredeti időpont után, mi pedig bízzunk abban, hogy háromnál több meccsen hangzik majd fel a HAJRÁ MAGYAROK!

Legyen velünk együtt SZURKOLÓ!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.