PODCAST: A két pontnál jóval többet ért el a magyar válogatott!

2021. június 24., 18:00

A Szurkoló különkiadásában a labdarúgó-Európa-bajnokság csoportküzdelmeiről beszélgetnek kollégáink, Pomichal Krisztián és Somogyi Szilárd, a műsorvezető Rajkovics Péter.

Vajon minek köszönhető a magyar labdarúgók kiváló játéka az EB-n, s miért nem volt elég ez a továbbjutásra? Tud építkezni a Rossi-alakulat a sikerből és hozzásegítheti a megszerzett tapasztalat a világbajnoki selejtezőben a sikerhez? Ezen kérdésekről is szó esik a stúdióban, ahol a viadal magyar felfedezettjére is kitérünk. Sőt, azt is megmutatjuk, hogyan szurkoltak Dunaszerdahelyen a nemzeti csapatnak!

Nem mehetünk el a szlovák szereplés mellett sem, amely az utolsó találkozón csúfos kudarccá alakult, pedig a továbbjutás esélye még vereség esetén is élt volna. A szlovák edzői stáb választott rossz stratégiát vagy éppen generációváltásra van szükség? Milyen szerepe lehet ebben Bénes Lászlónak?

A műsorban pedig a 16 továbbjutó csapat esélyeit is latolgatjuk.

Tartsanak velünk!

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.