2021. november 21., 10:04

Ötödik helyen zárták az évet

A Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős befejezte az idei Eb-szezont. A Skoda Rallye Team Hungaria duója nem indult el a szezonzárón a Kanári szigeteken – ez a futam jelenleg is zajlik. 

Herczig Róma
Fotó: SKODA Rally Team Hungária

A magyar páros az összetett 5. helyet szerezte meg az Európa-bajnoki sorozatban, a pontszerző helyen túl azonban sokkal fontosabb a magyar duó számára, hogy komoly fejlődésen mentek át az elmúlt szezonban.

A párosnak fordulatos szezonja volt. A technikai sport minden arcát megmutatta Eb-szezonjuk során. Herczigék három éve versenyeznek az európai élmezőnyben, s már futamok között többet tudtak tesztelni, úgy érezték, magabiztosabbak is lettek. 

"Aszfalton egyértelműen megérkeztünk az élmezőnybe, és nagyon bízom abban, hogy a 2022-es évet ha időben össze tudjuk rakni anyagilag, a holtszezonban egy olyan képzésen tudok részt venni, amelyen a murvás tapasztalataimat továbbfejleszthetem, és még ütőképesebbek leszünk jövőre” – árulta el Herczig közösségi oldalán. 

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.