2024. március 11., 08:40

Xisco Muñoz: Sok dologban kell még javulnunk

Háromgólos vereséggel kezdte a felsőházi rájátszást a DAC, miután a kerületi rivális Nagyszombat otthonában sima vereséget szenvedtek a sárga-kékek. A találkozót követően a dunaszerdahelyi együttes mestere Xisco Muñoz is értékelte a látottakat.

Xisco Munoz
Fotó: dac1904.sk

Nem sikerült megismételnie a három héttel ezelőtti bravúros nagyszombati sikerét a dunaszerdahelyi DAC-nak, amely ezúttal sima háromgólos vereséget szenvedett a Spartak Nagyszombat otthonában. A piros-feketék egy öngóllal kerültek előnybe, amivel egy új irányt vett a találkozó és végül meg is szerezték a három pontot a házigazdák. A DAC spanyol mestere elmondta el kell ismerni, hogy a hazaiak voltak a jobbak a döntő helyzetekben, hiszen megnyerték a párharcokat.

Az első félidőben kontroll alatt tartottuk a játékot, többet volt nálunk a labda. Voltak helyzeteink is, melyeket nem rúgtunk be. A mérkőzés az öngól után vett új irányt. A második félidőt még fölényben kezdtük, de jött egy újabb szerencsétlen gól, amelyik ismét változást eredményezett. El kell azonban ismerni, hogy a döntő helyzetekben a hazaiak megnyerték a párharcokat, labdakezelésben is jobbak és gyorsabbak voltak”

- kezdte értékelését a DAC vezetőedzője Xisco Muñoz.

A 43 esztendős spanyol szakember kiemelte még nagyon sok munka vár csapatára, hiszen még sok mindenben kell javulniuk. Igyekszenek maguk mögött hagyni ezt a nehezen elfogadható eredményt és folytatni a kemény munkát.

„Elnézést kérek a szurkolóinktól, hiszen tudjuk, milyen fontos számukra ez a mérkőzés. Sok dologban kell még javulnunk. Ma is láthattuk, hogy a helyzeteink megvoltak, de nem rúgtuk be őket. Lépésről-lépésre megyünk tovább. Igyekszünk magunk mögött hagyni ezt a nehezen elfogadható eredményt, és holnaptól teljes gőzzel folytatjuk a kemény munkát.” - értékelte a nagyszombati háromgólos vereséget a DAC vezetőedzője.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.