2024. május 19., 08:52

Xisco Muñoz: Hatalmas köszönet illeti a játékosokat, fantasztikus ez a nap számunkra

Az utolsó fordulóig hatalmas csata zajlott a dobogós helyekért a Niké Liga felsőházában. A DAC az utolsó körben közvetlen riválisa a Zsolna ellen mérkőzött meg és egy fordulatos mérkőzésen hátrányból fordított és szerezte meg az ezüstérmet és a nemzetközi kupaindulás jogát. A lefújást követően a DAC spanyol vezetőedzője, Xisco Muñoz is értékelt.

Xisco Muñoz
Fotó: dac1904.sk

Kilenc veretlen bajnokival zárta a tavaszi szezont a DAC, amely hátrányból fordítva a Zsolnát is legyőzte idegenben, ezzel a sárga-kékek sorozatban hetedszer is kijutottak a nemzetközi porondra. A csallóközi együttes Matej Trusa mesterhármasával győzött, aki a Slovan után a Zsolnának is három gólt lőtt.

Hatalmas köszönet illeti a játékosokat, mert az elmúlt hét hónapban – amióta együtt dolgozunk – minden egyes nap és minden egyes edzésen a maximumot nyújtották, és kibírták a mérkőzésről mérkőzésre rájuk nehezedő nyomást. Nagyon jól reagáltak erre a helyzetre, keményen dolgoztak, és hittek abban a folyamatban, amivel felkészítettük őket. Nagyon hálás vagyok ezért. Köszönettel tartozom a klubnak is, amely mindent maximálisan bebiztosított a célunk eléréséhez”

- értékelt a DAC vezetőedzője Xisco Muñoz.

A csallóközi együttes vezetőedzője továbbá a szurkolóknak is nagy köszönetet mondott egész szezonban nyújtott támogatásukért, ami hatalmas segítség volt a csapatnak.

Ugyanolyan fontosak számunkra a szurkolóink is, akiknek szintén köszönjük. Fantasztikus volt az a kapcsolat, ami létrejött köztünk az elmúlt hónapban. Otthon is és az idegenbeli mérkőzéseinken is hatalmas támogatást jelentettek a számunkra. Ezt láttuk az utolsó mérkőzéseken is, erre van szüksége a klubunknak. A mai nap fantasztikus a számunkra, ezzel együtt már most arra gondolunk, miként tudnánk még jobban játszani a következő idényben”

- értékelt a DAC vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.