2024. április 29., 09:36

Xisco Muñoz: Ez volt aztán a mérkőzés!

A szezon legjobb mérkőzésén a dunaszerdahelyi sárga-kékek másodszor is legyőzték a pozsonyi Slovant hazai pályán.

Xisco Munoz
Fotó: dac1904.sk

A találkozón nyolc gól is született,

a DAC végül 5-3-ra győzte le a bajnokot és továbbra is harcban állnak a nemzetközi porondért a dobogóért a sárga-kékek.

A lefújást követően a DAC vezetőedzője Xisco Muñoz is értékelte a rangadót.

Mint arról beszámoltunk bajnokverésnek örülhetett a MOL Aréna közönsége, miután a DAC legyőzte a sorozatban hatodik bajnoki címét begyűjtő Slovant.

A hazaiak magyar gólokkal győzték le a pozsonyiakat (Vitális és Redzic is betalált) és öt góllal távoztak Dunaszerdahelyről. Legutóbb 2019-ben kapott öt gólt Dunaszerdahelyen a Slovan, akkor 5-2-re győztek a sárga-kékek.

Ez volt aztán a mérkőzés! Mindkét oldalról nagyon jó párharcot láthattunk. Tudtuk, hogy erős ellenféllel állunk szemben. Az első 60 perc nagyon jól sikerült a részünkről. Ez alatt azt láttuk, amit igazából 90 percen át akarunk látni. Nagyon fontos volt a lelátókról érkező buzdítás, hatalmas köszönet jár a szurkolóinknak.

- kezdte értékelését a DAC vezetőedzője Xisco Muñoz

A sárga-kékek 43 esztendős szakvezetője kiemelte végig kell vinniük ezt az egészet és elérni céljukat, ami a nemzetközi kupaszereplés kiharcolása.

Hálás vagyok a játékosaimnak is, akik élvezték a mérkőzést. Erről szól a futball, ennek mindig így kellene kinéznie. Nyolc hónapja kergetjük az előttünk állókat, végig kell vinnünk ezt az egészet, hogy elérjük a célunkat.

- értékelt a sárga-kékek vezetőedzője.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.