Vida Kristopher kihagyja a hétvégi bajnokit

Ondik Gábor 2019. március 11., 18:58

A DAC magyar szélsője Vida Kristopher tíznapos kényszerpihenőre szorul miután a hétvégi aranyosmaróti bajnoki szenvedett térdsérülést, így hétvégén biztosan nem léphet pályára a Rózsahegy ellen.

Mint ismert a DAC hétvégén az Aranyosmarót otthonában 2-1-es győzelmet aratott. A sárga-kékek magyar szélsője Vida Kristopher számára, mindössze 36 percig tartott a találkozó. Az első félóra elteltével lövőhelyzetbe került, amikor az egyik hazai védő blokkolta a lövést és vele együtt a magyar játékos lábát is.

A mai mágneses rezonancia vizsgálat kimutatta, hogy belsőszalag-húzódást szenvedett. Tíznapos pihenő és rehabilitáció után ortopéd ellenőrzést abszolvál, ami azt jelenti, biztosan nem léphet pályára a hétvégi, Rózsahegy elleni bajnoki mérkőzésen.

„Talán még sosem örültem ennyire egy húzódásnak. Sokkal nagyobb is lehetett volna a baj. Nem mutatott ki semmi komolyat az MR-vizsgálat, csak hogy megnyúltak a szalagok. Jelenleg még eléggé fáj, de egy hetet mondanak, így a válogatott szünet utánra teljesen, száz százalékosan bevethető leszek. Köszönöm a rengeteg jókívánságot” - nyilatkozta a klub honlapjának Vida Kristopher.

Forrás: fcdac.sk
0 HOZZÁSZÓLÁS