Valószínűleg műteni kell Alexis Sánchez bokáját

szurkolo.sk | MTI 2019. október 16., 12:17

Alexis Sánchez szombaton megsérült bokáját minden bizonnyal műteni kell, ebben az esetben az Internazionale chilei labdarúgójára hosszabb kényszerpihenő vár.

Fotó: TASR/AP

Sánchez kezdőként lépett pályára a Kolumbia elleni felkészülési mérkőzésen, amelyen a 88. percben cserélték le. Reinaldo Rueda, a chileiek szövetségi kapitánya a 0-0-s döntetlent követően elmondta: amennyiben meg kell operálni a szélsőt, minden bizonnyal két-három hónapos kihagyás vár. Sánchez így kedden már nem is tudott pályára lépni a chilei együttes következő barátságos mérkőzésén, amelyen társai nélküle győzték le Guineát 3-2-re.

Klubcsapata, az Internazionale a honlapján közölte: a vizsgálatok Sánchez bal bokájában a ficam következtében az ínszalag károsodását állapították meg. A szélső további orvosi konzultáció céljából Barcelonába utazott, ahol szerdán Ramon Cugat professzorral találkozik. Ezt követően döntenek arról, valóban szükség van-e a műtéti beavatkozásra.

Sánchezt a Manchester United a nyáron egy szezonra adta kölcsön a milánói klubnak, amelyben eddig négy tétmérkőzésen egyszer volt eredményes.

0 HOZZÁSZÓLÁS