2022. február 10., 19:46

Újra Komáromban futballozik Mészáros András

Ismét a komáromi lila-fehéreknél folytatja pályafutását a klub korábbi támadója Mészáros András, aki az erdélyi Csíkszereda csapatától igazol ismét a KFC-hez.

mészáros
Fotó: szekelyhon.ro
Mészáros András a Csíkszereda színeiben

Újabb játékossal erősített a szlovák másodosztály őszi bronzérmese, a Komáromi FC. A Duna-partiak korábbi támadójukkal, a 25 esztendős Mészáros Andrással erősítenek. A rutinos támadó a román másodosztályból tér vissza korábbi sikerei helyszínére, legutóbb az erdélyi Csíkszereda csapatát erősítette.

A komáromi támadó a Csíkszereda színeiben 25 mérkőzésen 4 gólt szerelt.

Mészáros a dunaszerdahelyi DAC nevelése, 19 évesen a szlovák élvonalban is bemutatkozhatott a sárga-kékek színeiben, de a kevés játéklehetőség miatt 2018 januárjában kölcsönadták Komáromba. A KFC színeiben közel másfél évig szerepelt, összesen 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és 10 alkalommal volt eredményes.

Mészáros több élvonalbeli csapatban is szerepelt az elmúlt évek során többek között a Garamszentkereszt csapatában, ahol 18 mérkőzésen öt gól szerzett, de megfordult Aranyosmaróton is, ahol hét mérkőzésen egy gólig jutott, legutóbbi Fortuna Ligás csapata pedig a Szered volt, ahol mindössze három mérkőzésen lépett pályára.

A 25 esztendős támadó már dolgozott együtt a KFC jelenlegi mesterével Radványi Miklóssal, méghozzá a szlovák élvonalban a Garamszentkereszt csapatánál, Radványi akkor benntartotta az első osztályban a Garamszentkereszt csapatát. A komáromi együttes egy remek őszi szezonnal a harmadik helyről várhatja a másodosztály tavaszi kezdetét, amely február 26-án a Bártfa elleni hazai bajnokival veszi kezdetét.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.