2021. december 15., 08:14

Újabb szlovák játékos az angol élvonalban?

A brit sajtó szerint a szlovák válogatott ifj. Albert Rusnák a télen az Egyesült Államokból a szigetekre költözik, hogy az angol élvonalban folytassa karrierjét.

Albert Rusnák
Fotó: TASR

A 27 éves labdarúgó ezzel Martin Dúbravka és Juraj Kucka mellett a harmadik szlovák játékos lenne a Premier Leaugue-ben. A középpályás már négy éve az Egyesült Államokban, a Real Salt Lake csapatát erősíti, sőt csapatkapitánya is a klubnak.

Szerződése viszont az év végén lejár, s ugyan vannak a tengerentúlon is érdeklődők, de a brit akadémiai rendszerből induló játékos a Newcastle United vagy a Southampton FC játékosa lehet a szlovák és az angol sajtó információi szerint, amely együtteseknek a tabellán elfoglalt helyezésük miatt is nagy szükségük van az erősítésre.

Az ifj Albert Rusnák édesapjához, a szintén sikeres labdarúgó, id. Albert Rusnákhoz hasonlóan a kassai focihoz kötődik, innen indul karrierje, majd a Manchester City akadémiáin nevelkedett.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.