2024. január 27., 14:50

Újabb műtéten esett át Kalmár Zsolt, több hónap kihagyás vár rá

Az OTP Bank Liga őszi bronzérmese a Fehérvár FC hivatalos médiafelületén jelentette be, hogy magyar válogatott középpályása Kalmár Zsolt újabb műtéten esett át és több hónapos kihagyás vár rá, ezzel kétséges a magyar középpályása szereplése az Európa-bajnokságon.

 

Kalmár Zsolt
Fotó: fehervarfc.hu

A Fehérvár FC hivatalos közleményben jelentette be, hogy a magyar válogatott középpályása Kalmár Zsolt újabb műtéten esett át. A rendkívül sérülékeny válogatott középpályás november 26-án, a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett lágyéktáji sérülést, ezt követően december 20-án megműtötték, de ez követően újabb beavatkozásán esett át.

„Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy válogatott középpályásunk újabb műtéten esett át csütörtökön. A beavatkozás során alkalmazott eljárás következtében játékosunk felépülése további hónapokat vesz majd igénybe ” – nyilatkozta dr. Kovács Tibor Dávid csapatorvos a Fehérvár klubhonlapjának Kalmár Zsoltról.

Az újabb műtét következtében a magyar válogatott középpályásra több hónapos kihagyás vár, így kétséges részt vehet-e a június 14-én kezdődő Európa-bajnokságon. Kalmár az előző Európa-bajnokságról is sérülés miatt maradt le. A 28 esztendős középpályás nyáron igazolt a Fehérvárhoz a dunaszerdahelyi DAC-tól. A csallóközi együttes csapatkapitánya is volt, közel 148 mérkőzésen 48 gólt szerzett a DAC színeiben.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.