2021. november 26., 16:01

Tárgyalásban állunk, de még nem egyeztünk meg - Világi Oszkár megerősítette, a győri fociba is beszállna

A DAC tulajdonosa, Világi Oszkár péntek reggel a DIGI Sport reggeli műsorának, a Reggeli Startnak a vendége volt. A sárga-kékek első embere az interjúban többek között a Győri ETO esetleges átvételéről és a DAC-nál történt edzőváltásról is beszélt.

vilagi
Fotó: TASR

Mint arról korábban beszámoltunk, a DAC tulajdonosa Világi Oszkár szerepet vállalhat a Győri ETO vezetésében. A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában Világi Oszkár megerősítette, valóban tárgyal egy esetleges együttműködésről.

Annyit tudok mondani, hogy tárgyalásban állunk, ami azt jelenti, hogy még nem egyeztünk meg véglegesen. Azt gondolom december végére letudjuk zárni a folyamatot,

amennyiben igen, akkor mindenki tudni fog róla, akit érdekel. Ma még többet erről nem tudok mondani, mivel még nem fejeződtek be a tárgyalások” - kezdte a DAC tulajdonosa arra a kérdésre valóban tárgyal-e egy esetleges győri befektetésről.

A DAC tulajdonosa kifejtette látja a potencitált a két klub akadémiájának az együttműküdésére, ami a régió fiataljainak is sokat segítene.

„A győri Magyarország egyik legjobb akadémiája, a Dunaszerdahelyé pedig Szlovákia egyik élenjáró akadémiája, és azt gondolom, hogy együtt, akadémiai szinten tudnának hatékonyabbak lenni ebben a régióban, ahol sok kiváló tehetség van” - folytatta Világi Oszkár

A sikeres csallóközi üzletember arra kérdésre, hogy szerepelt-e a vágyai között, hogy egy erős magyarországi klubot is felépítsen, elmondta több klub is megkereste már ezzel kapcsolatban.

„Racionális gondolkodás után jöttem arra rá, hogy ez a két klub tényleg tudna egymásnak segíteni és a sok tehetséges fiatal megléte a régióban arra is kényszerít bennünket, hogy együttműködjünk. Több magyarországi klub keresett már meg azzal, hogy befektetőként lépjek be a klubba, de mindenkinek azt mondtam, hogy én csak a DAC-ot tudom elképzelni, mint az én saját klubomat”  - fogalmazott a DAC első embere.

A beszélgetés ITT teljes egészében megtekinthető.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.