2023. március 15., 10:22

Szerződést hosszabbított a DAC gólvágója Nikola Krstović

Örömteli hírrel szolgált a szurkolók számára a DAC, miután a sárga-kékek hivatalos közleményben jelentették be, szerződést hosszabbított a Fortuna Liga góllövőlistájának éllovasa Nikola Krstović.

Nikola Krstovic
Fotó: dac1904.sk

A DAC vezetősége és a montenegrói támadó egyezségre jutottak az eredeti kontraktusa további két évvel való meghosszabbításában, ennek értelmében Nikola Krstović 2027 júniusáig kötelezte el magát a csallóközi együtteshez. A huszonkét éves montenegrói válogatott csatár 2021 szeptemberében érkezett a belgrádi Crvena zvezda együttesétől és 2025 nyaráig írt alá Dunaszerdahelyen. A két fél most megegyezett az együttműködés további két évvel való meghosszabbításában.

Ez pályafutásom egy fontos pillanata, nagyon boldog vagyok, hogy új szerződést kötöttünk. A klub akkor segített meg, amikor arra a leginkább szükségem volt, én pedig továbbra is szeretném gólokkal segíteni a csapatot. Nagyon örülök, hogy tovább küzdhetek a DAC színeiért”

– jelentette ki az új kontraktus megkötését követően Nikola Krstović a klub hivatalos honlapjának.

A 22 esztendős montenegrói válogatott támadó eddig 46 bajnoki mérkőzésen 24 gólt szerzett a DAC színeiben. MindemellettEurópa Konferencia Ligában 6 pályára lépése alkalmával 5 találatot ért el, míg a Szlovák Kupában 2 meccsen 3 gólt szerzett. Az idei kiírásban pedig bombaformában termeli a gólokat, hiszen 15 találattal vezeti a Fortuna Liga góllövőlistáját. A hétvégi Besztercebánya elleni bajnokin, pedig először ért el mesterhármast a DAC színeiben.

A téli átigazolási időszakban a szlovák sajtóban folyamatosan téma volt a DAC támadójának klubváltása, de a 22 esztendős gólerős támadó elkötelezett a DAC mellett és a szurkolókkal is nagyon jó kapcsolatot ápol a montenegrói támadó.

„A másfél éve elkezdett projektünk tökéletesen a terv szerint alakult. Ez a szerződés a klub a játékos iránti és a játékos klub iránti elkötelezettségének a megújítása. Krsto egy remek karakter, akinek a szíve a DAC-ért, a közösségért és a szurkolókért dobog. Tisztában van vele, hogy itt képes tovább fejlődni, mi pedig nagyon örülünk, hogy meg tudtunk egyezni a szerződése meghosszabbításában” – nyilatkozta Jan Van Daele sportigazgató.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.