2019. március 6., 13:49

Solskjaer: lehet, hogy Moldéban már lejárt a szerződésem

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta, lehet, hogy időközben lejárt a szerződése norvég klubjánál, a Moldénál, így az már nem lehet akadálya állandó kinevezésének az Old Traffordon.

Solskjaer
Fotó: TASR/AP

Az együttes korábbi csatárát a Molde hivatalosan kölcsönadta az MU-nak, miután decemberben menesztették José Mourinhót. A norvég szakember irányításával szárnyal a gárda, 16 mérkőzéséből 13-at megnyert.

Solskjaer korábban úgy nyilatkozott, a Molde tulajdonosai támogatnák abban, ha maradna a Unitednél.
"Nem tudom pontosan, hogyan működik is ez. Azt hiszem, a szerződésem ott lejárt, és így csak a Manchester Uniteddel van szerződésem. De lehet, hogy van egy másik kontraktus, hogy térjek vissza" - fogalmazott egy norvég podcastban a tréner.

A brit média kedden arról számolt be, hogy a Molde közzétett egy közleményt, amely szerint Solskjaer egy új, három évre szóló szerződést írt alá velük, mielőtt az Unitedhez távozott. Oystein Neerland, a klub ügyvezetője is azt mondta szerdán, hogy várják vissza a szakembert.

"Karácsony előtt kötöttünk egy új megállapodást Ole Gunnarral, ez három évre, a 2021-es szezon végéig szól - idézte a Sky Sports Neerlandot. - Ezután Ole Gunnar lett a United ideiglenes vezetőedzője, ez a megbízatása a nyárig érvényes. Most a United alkalmazottja, de utána úgy tervezi, hogy visszatér a Moldéhoz."

Solskjaer teljesen átformálta és sikeressé tette a Manchester Unitedet, így egyre többen szorgalmazzák, hogy a folytatásban is ő maradjon a csapat trénere.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.