2023. szeptember 5., 19:11

Sérüléshullám sújtja a szerb válogatottat

Dragan Sztojkovics, a szerb válogatott szövetségi kapitánya elárulta, újabb játékosok dőltek ki az amúgy is már megtizedelt keretből. 

Dragan Sztojkovics
Dragan Sztojkovics
Fotó: FIFA

A korábbi sérülteken túl a csütörtöki mérkőzésen nem számíthat többek között a Porto középpályására, Marko Grujicsra, valamint a görög Panathinaikosz játékosára, Filip Djuricsicsre. Sztojkovics megjegyezte, hogy elégedett a válogatott kerettel, és feltett céljuk, hogy megszerezzék az 1-2. hely valamelyikét.

A szerb kapitány reagált arra is, hogy találkozón nem vehetnek részt szurkolók. A drukkereknek változtatniuk kell a viselkedésükön, ami tiltott, azt nem szabad megtenniük – jegyezte meg Sztojkovics.

A továbbiakban kitért Marco Rossira is, akiről elismerően azt nyilatkozta, hogy az irányítása alatt régi fényében tündököl a magyar csapat, és egy nagyon erős, kompakt egységgé nőtte ki magát. A szövetségi kapitány szerint a védelmüket kell elsősorban stabilizálni, mivel az elmúlt mérkőzéseken akadtak olyan egyéni teljesítmények, amelyek nem érték el a kívánt követelményeket.

A Szerbia–Magyarország EB-selejtezőre csütörtökön 20:45-kor kerül sor.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.