2018. július 20., 11:24

Rossi szerint Bayo néha a nehéz helyzeteket könnyebben értékesíti - VIDEÓ

A DAC csapata csütörtökön felküzdötte magát az Európa Liga 2018/2019 selejtezőjének második körébe, miután Grúziában 2:1-re győzte le az FC Dinamo Tbiliszit, és mivel a hazai mérkőzés eredménye döntetlen (1:1) volt, továbbjutottak.

Bayo Grúziai gól
Fotó: fcdac.sk

Mindkét edző számára ez volt az utolsó mérkőzés a nemzetközi kupák idei kiírásában, mert míg a Tbiliszi mesterének csapata kiesett, Marco Rossi már a magyar válogatottban folytatja pályafutását. Helyét mától Peter Hyballa vette át, akit vasárnap már a Fortuna liga első találkozója várja.

Kachaber Katcharava, a Dinamo Tbiliszi edzője: "Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a másodikban viszont idegesek lettünk, és alapvető hibákat követtünk el. Nem róhatok fel azonban semmit a játékosaimnak, a tapasztalatlanság döntött a meccsen. Az ellenfelünk hosszú labdákkal próbálkozott, nyomás alá helyezett bennünket. Mindkét gól fejesből született, melyet nem tudtunk kivédekezni."

Marco Rossi, a DAC edzője: "A meccs elég komplikáltan kezdődött a számunkra, lassúak voltunk, a hazaiak nyomás alá helyeztek bennünket, sok pontrúgást végezhettek. Az első félidőben megérdemelten álltunk vesztésre. A második félidőben már az elképzelésem szerint játszottunk, kisebb hibákkal. Mindenünket otthagytunk a pályán: a lábunkat, a szívünket, az eszünket. Bayo volt a nyerőember, aki néha a könnyű helyzeteket elrontja, a bonyolultabbakat pedig belövi."

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.