Rossi: süllyedő hajónak tűnt a csapatunk, de én vagyok a kapitány

Ondik Gábor 2019. október 11., 11:04

Csalódást keltő vereséget szenvedett a magyar válogatott a vb-ezüstérmes horvát válogatott otthonában. A mérkőzést követően Marco Rossi és a válogatottba visszatérő Vida Máté is csalódottan értékelte a válogatott csütörtöki produkcióját.

Fotó: Facebook / Magyar Labdarúgó Szövetség

Marco Rossi irányítása alatt első alkalommal kapott lehetőséget a háromszoros válogatott Vida Máté, aki szintén csalódottan értékelte a horvátok elleni sima vereséget.

„Szomorú vagyok, most nem a visszatérésem foglalkoztat. Úgy készültünk, hogy meglepetést szeretnénk szerezni, aztán magunkat vertük meg három hibával. Nem lesz könnyű felállni vasárnapra, de csapatként fogunk felállni és együtt próbáljuk kijavítani a csorbát” – nyilatkozta a mérkőzést követően a DAC középpályása.

Szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól, akik elkísértek minket. Benne van, hogy kikapunk, de nem így. Süllyedő hajónak tűnt a csapatunk, de én vagyok a kapitány. Szomorúak vagyunk. Tudtuk, hogy jobbak, mint mi, de nem ilyen módon kellett volna veszíteni. Ha nyerni akarunk, teljesen más hozzáállásra lesz szükségünk a jövőben. Egészen elképesztő hibákat követtünk el ma este”

– értékelt a horvátok elleni vereséget követően Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Willi Orbán szerint a vasárnapi mérkőzés fontos lesz, hiszen vissza kell szerezniük az önbizalmukat.

„Jó tervünk volt a mérkőzésre, de nagyon buta hibákat követtünk el. Csalódottak vagyunk, de már előre kell tekintenünk. Fontos lesz az azeriek elleni meccs, mert vissza kell szereznünk az önbizalmunkat” – nyilatkozta a Lipcse magyar válogatott védője.

0 HOZZÁSZÓLÁS