Rossi: nincs minden elveszve, de bravúros teljesítmény kell

szurkolo.sk | MTI 2019. szeptember 10., 10:03

Ha van istene a futballnak, akkor vissza kell fizetnie valamit a magyar csapatnak a hátralévő mérkőzéseken - mondta Marco Rossi, a magyar válogatott mestere a tegnap esti magyar-szlovák EB-selejtező mérkőzés után. Kapitányi nyilatkozatok.

Fotó: MTI
A játékosokat elismerés illeti, mert legalább olyan jól futballoztunk mint a szlovákok, talán jobban is, mert több lehetőségünk volt, de ellenfelünk nagyobb százalékban használta ki azokat"

- értékel a magyar-szlovák után Marco Rossi

Válogatottunk szövetségi kapitánya szerint pont azt a két mérkőzést vesztettük el, amelyet a leginkább vártunk és amelyet leginkább meg akartunk nyerni.

Kiemelte:

nem először éri hátrány csapatát a játékvezető által, példaként az első szlovák gólt említette, amelyet szerinte lesállás előzött meg.

Rossi szerint nincs minden elveszve az Eb-részvételt illetően, hiába látják ma sötétebben az esélyeket játékosaival együtt. Úgy vélte, bravúros teljesítményre lesz szükség Horvátországban és Walesben is, de Azerbajdzsán is megmutatta, hogy ellene is teljes koncentrációra lesz szükség.

Hozzátette:

ha van istene a futballnak, akkor vissza kell fizetnie valamit a magyar csapatnak a hátralévő mérkőzéseken.

A szlovákok edzője kapusát dicsérte

"Sikerült olyan mérkőzést játszani, amikor senkiben sem maradhatott hiányérzet, mert ez egy kifejezetten jó és élvezetes meccs volt, amelyet megnyertünk. Sokkal pontosabban és türelmesebben játszottunk, mint három napja Horvátország ellen, de a sikerhez némi szerencse, jó védekezés és Dubravka kapus kiváló teljesítménye is kellett" - értékelt Pavel Hapal, a szlovák csapat kapitánya aki szerint csapata motivációjához és hangulatához hozzájárult, hogy a magyarok ellen készültek, mert tudták, hogy felfokozott hangulat lesz.

0 HOZZÁSZÓLÁS