Rebrov: örülök a továbbjutásnak, mert ezzel boldoggá tettük a Fradi-szurkolókat

Ondik Gábor 2019. július 18., 08:49

A Ferencváros sikerrel vette a Bajnokok Ligája első selejtezőkörét a Ludogorec ellen, a bolgár bajnokot kettős győzelemmel ejtették ki a zöld-fehérek. A mérkőzést követően a magyar bajnok ukrán mestere is értékelte a párharcot.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A Ferencváros 2005 után nyert ismét párharcot Bajnokok Ligájában, a magyar bajnok ezúttal a nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező zsinórban nyolc bolgár bajnoki címet szerző Ludogorec együttesét búcsúztatta már az első selejtezőkörben. Sergej Rebrov a zöld-fehérek mestere a találkozó lefújását követően a fradi.hu-nak elégedetten értékelte csapata teljesítményét és már a soron következő összecsapásra helyezte a hangsúlyt.

"Ez egy igazi csapatmunka volt. Nem kell kiemelnem senkit, az egész keret együtt érte el ezt a sikert. Nem gondolom, hogy a Ludogorec feljebb jött volna ránk, ha berúgja a 11-est. Persze fontos volt Dibusz védése, ha az nem jött volna, akkor 2-2-vel folytatódik a meccs. De én láttam a meccs előtt a játékosok szemét, azt a koncentráltságot. Ismerem a futballistáimat, tudom, mire képesek, ezért a párharc első percétől kezdve hittem a továbbjutásban.

Igen, már foglalkoznunk kell a Valletta elleni párharccal is. Több edzőnk is látta a keddi meccsüket például, és én is megnéztem. De a játékosok első feladata, hogy pihenjenek, csak azután kell figyelniük a máltaiakra. Azért örülök a továbbjutásnak, mert boldoggá tettük a Fradi-szurkolókat. Nagyon elégedett vagyok a csapattal, és azzal, hogy most ennyien örülnek a Ferencváros sikerének. A Ludogorec nagyon jó csapat, komoly tett, hogy kettős győzelemmel mentünk tovább" - értékelte a Ferencváros mestere a lefújást követően.

0 HOZZÁSZÓLÁS