2021. július 20., 14:53

Orbán és Gulácsi edzésbe állt a Leipzigben

Willi Orbán és Gulácsi Péter személyében edzésbe állt az első két olyan labdarúgó az RB Leipzigben, akik részt vettek a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

gulácsi
Fotó: MTI

A válogatott légiósok háromhetes pihenőt kaptak a csoportkörös Eb-búcsú után egyesületüktől, kedden viszont már megjelentek a tréningen.

Régóta vagyok a klubnál, tudom, mit vár az edző, és ismerem a Bundesligát"

- jelentette ki Willi Orbán. "Elöl akarok járni a munkában, jó teljesítményre törekszem, és vezetni akarom a fiatalabbakat a védelemben" - szögezte le a gyakorlás után.

A 28 éves magyar játékos kifejtette, utálnak veszíteni, és ambíciózus célokat fogalmaznak majd meg a következő szezonra.

Ami a várható visszatérést illeti a négyvédős felálláshoz, rugalmasnak kell lennünk. Mindannyian ismerjük a három- és négyvédős felállás feladatait"

- tette hozzá.

A bajnoki ezüstérmes Leipzig harmadik magyarja, Szoboszlai Dominik - aki sérülés miatt kihagyta az Eb-t - szombaton mutatkozott be új csapatában a holland AZ Alkmaar elleni felkészülési mérkőzésen.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.